Menu

 

Efterskole – Svømning

Drømmer du om at komme på efterskole? Svømning, undervisning, mad og hygge er nogle af nøgleordene på Halstedhus’ helt nye linje med svømning.

Vi starter en helt ny idrætslinje til skoleåret 2014/15 her på Halstedhus Efterskole. Svømning bliver den nye linje, hvor du vil få undervisning i mindst 6 lektioner om ugen i helt unikke rammer. En helt ny svømmehal er blevet indviet i Nakskov i november/december 2013, og det er her, vi skal svømme.

Så er vand dit rette element, og er du til god og alsidig motion? Så er vores efterskole-svømning lige noget for dig. Har du ambitioner om at flytte dit niveau, tilbyder vi, at du kan blive bedre til at svømme – uanset om du er elitesvømmer eller bare vil være bedre i svømmebassinet.

 

Halstedhus Efterskole – Svømning i fokus

Vi kan som sagt tilbyde super faciliteter i Nakskovs helt nye svømmehal med 25 meter bassin og 8 baner.

I træningen tager vi udgangspunkt i den enkelte elevs færdigheder. Der arbejdes både med teknik samt fysisk og psykisk udvikling af den enkelte, så du bliver stærkere og undgår skader. Det er den personlige udvikling, vi sammen fokuserer på.

 

Indholdet i svømmetræningen:

  • Teknisk træning
  • Starter - vendinger - undervandssvømning - reaktioner
  • Landtræning - dryland - elastik - smidighed
  • Grundlæggende Konditionstræning

 

Teknik er en vigtig del af svømningen, og derfor er hovedvægten af træningslektionerne på linjefaget lagt på den grundlæggende teknik i de forskellige stilarter i svømningen.

Kroppens fysik som blandt andet smidighed, styrke, hurtighed og udholdenhed har stor betydning for dine svømmefærdigheder. Derfor vil vi også fokusere på den fysiske del af grundtræningen, som er nødvendig for at undgå skader og optimere præstationsevne.
 

Svømning på eliteplan

Er du elitesvømmer skal du nok få udfordringer på Halstedhus Efterskole. Svømning med elitetræner Bo Røse er en mulighed for dig, der er en rigtig god svømmer. Vi samarbejder med elite-svømningen på Lolland, så for dem der har niveauet, kan vi tilbyde et målrettet træningsmiljø med Nakskov svømmeklubs elitesvømmere.
 

Tilmeld dig vores nye svømmelinje

Tag med på Halstedhus Efterskole: Svømning, en helt ny hverdag, sjove mennesker og nye lærere. Vores undervisere brænder for at gøre undervisningen spændende, og de har altid tid til en snak, hvis du har brug for det. Du kommer til at lære en masse nye mennesker at kende og prøver at flytte hjemmefra, uden at du skal bo for dig selv helt alene. På Halstedhus Efterskole er der altid nogen at snakke med, og altid nogen, der finder på noget sjovt at lave.

Læs mere her på siden eller se vores brochure.