Menuplan

Uge 44
Mandag:
Kyllingegryderet med grønsager, hertil ris og salatbar

Tirsdag:
Lasagne og salatbar 

Onsdag:
Laks med yoghurt topping med ris og hvid balsamicosauce, hertil spidskålssalat

Torsdag:
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs samt rødbeder
Lagkage

Fredag:
Squashsuppe med bacon og revet ost, hertil bradepandebrød

 

Uge 45
Mandag:
BBQ marineret kyllingeoverlår med bbqsovs og ovnbagte kartofler, hertil bulgursalat ogsalatbar

Tirsdag:
Flæskesteg med hele svineriet 

Onsdag:
Ising paneret i citron og persille, hertil små ristede kartofler og persillesovs samt dampet broccoli og salatbar

Torsdag:
Grønsagssuppe med grønsager og pasta hertil nybagt brød

Fredag:
Kyllingebiksemad med rødbeder og salatbar