Menuplan

Uge 37
Mandag:
Ude af huset


Tirsdag:

Ude af huset

Onsdag:
Kyllingesteg stegt på persille, hertil kyllingesovs og hvide kartofler. Serveres med agurkesalat, rabarberkompot og chips

Torsdag:
Svinekotelet Hawaii med ris og karrysovs, hertil mangochutney og salatbarLagkage

Fredag:
Kartoffelsuppe med bacon og purløg, hertil nybagt bradepandebrød

 

Uge 38
Mandag:
Hamburgerryg med kartofler og hvidsauce, hertil gulerødder og blomkål.

Tirsdag:
Stroganoff med kartoffelmos og rødbeder

Onsdag:
Kalkuncuvette med ½ bagte kartofler og paprikasauce, hertil timiangulerødder

Torsdag:
Chili con carne med ris og creme fraiche samt salatbar
Frugtsalat med creme anglaise


Fredag:
Oksekødssuppe med kød/melboller og grønsager, hertil nybagt brød

 

Uge 39
Mandag:
Hjemme

Tirsdag:
Tortillapandekager med stegt oksekød og kyllingekebab, hertil stor salatbar

Onsdag:
Kylling på cremet porrebund med ris, hertil couscoussalat

Torsdag:
Kalkunbryst fyldt med krydderfars, hertil ovnstegte kartofler og kryddersauce, hertil rodfrugter
Rabarbertrifli


Fredag:
Mulligatawny suppe med kylling, ris og grønsager, hertil bradepandebrød