Menu

Uge 47
Mandag:

Fiskefilet med bulgur ”pilaw” samt grønkålssalat og persilledressing, hertil salatbar.

 


Tirsdag:
Forloren hare med hvide og brune kartofler, brun sauce og ribsgele, hertil rødkålssalat



Onsdag:
Wokret med nudler, oksekød og grønsager vendt med sød chili og soya, hertil salatbar


Torsdag:
Krebinetter med stuvet hvidkål og kartofler, hertil rødbeder og salatbar
Chokolademousse


Fredag:
Hønsekødssuppe med hønsekød, melboller og grønsager hertil nybagt bradepandebrød

 

Uge 48

Mandag:
Hjemme

Tirsdag:
Kartoffelmos med kødsauce og rødbeder, hertil salatbar

Onsdag:
Risengrød

Torsdag:
Tortellini med spinatpesto og kylling, hertil appelsinsalat og salatbar samt flutes

Fredag:
Julefrokost

Lørdag:
Tortillapandekager med ristet kylling og oksekød, hertil salat

Søndag:
Lasagne og salatbar

 

Uge 49
Mandag:
Koteletter med karry/mangosauce og brune ris hertil ristet kål og salatbar

Tirsdag:
Kalkunbryst fyldt med vindruer, hertil ovnkartofler og dijonsauce. Vindruesalat og salatbar

Onsdag:
Hamburgerryg med ”grønlangkål” og kartofler og salatbar

Torsdag:
Tarteletter med høns i asparges

Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder..

Fredag:
Koldt bord med lune retter