Menuplan

Uge 34
Mandag:
Ovnstegt kylling på bund af rodfrugter vendt med olie og hvidløg, hertil tomatsalat


Tirsdag:
Saml selv burger med ovnkartofler


Onsdag:
Tarteletter med høns i asparges

Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler, hertil rødbeder
Torsdag:
Ude af huset

Fredag:
BrunchKoldskål med kammerjunker

 

Uge 35
Mandag:
Kylling i karry med brune ris og salatbar

Tirsdag:
Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og hvide kartofler, hertil råkost

Onsdag:
Isingfilet med citron og spinat hertil persillesovs og hvide kartofler samt broccoli, hertil salatbar

Torsdag:
Græsk farsbrød med stegte kartofler, tzatziki og couscussalat

Peach melba

Fredag:
Pitabrød med forskellige slags fyld og salat