Menuplan

Uge 9
Mandag:
Kyllingepie med salatbar

Tirsdag:
Græsk inspireret farsbrød med timian kartofler og tzatziki og couscoussalat

Onsdag:
Koteletter i fad med brune ris, hertil dampet broccoli og salatbar

Torsdag:
Saml selv clubsandwich
Aften: Fastelavnsmenu

Fredag:
Laksetærte med spinat hertil salatbar

 

Uge 10
Mandag:
Forloren hare med hvid og brune kartofler, hertil brun sovs, surt, sødt og franske kartofler samt salatbar

Tirsdag:
Panderet med ris, grønsager og oksekød, hertil appelsinsalat.

Onsdag:
Cornflakes paneret kyllingelår med ½ bagte bagekartofler og kryddersmør, hertil lun ærtesalat og salatbar

Torsdag:
Boller i karry med vilde ris og mangochutney hertil bønne/rødløgssalat med sesam samt salatbar
Rutebilslagkage

Fredag:
Pitabrød med kyllingekebab og falafel, hertil salatbar og forskellige dressinger