Menuplan

Uge 23
Mandag:
Svinekotelet hawaii med brune ris og karrysovs hertil salatbar

Tirsdag:
Kylling på grønsagsbund vendt med olie og hvidløg hertil salatbar og tomatsalat

Onsdag:
Stegt medister med nye kartofler og brun sovs hertil agurkesalat og salatbar samt couscoussalat

Torsdag:
Arrangement..

Fredag:
Æggekage med bacon, hertil tomat, purløg og rugbrød

Uge 24
Mandag:
Pinse

Tirsdag:Røde pølser med brød og tilbehør

Onsdag:
Bagt laks med stuvet spinat og nye kartofler hertil salatbar samt spidskålsalat

Torsdag:
Koldt bord til middag
Brasilien aften (WM i fodbold starter)


Fredag:
Flæskestegsburger med tilbehør

 

Uge 25
Mandag:
Kalkunschnitzel med ovnstegte kartofler og kryddersovs, hertil sommerslat og salatbar

Tirsdag:

Moussakka hertil tzatziki og couscoussalat

Onsdag:
Grillet kyllingefilet med forskellige pastasalater hertil salatbar samt spidskålsalat

Torsdag:
Pitabrød med stegt okse og kyllingekød, hertil salatbar

Koldskål med kammerjunker

Fredag:
Gl daws kyllingesteg med nye kartofler, brun sovs, agurkesalat, rabarberkompot og chips, hertil salatbar