Menuplan

Uge 13
Mandag:

Stegt medisterpølse med kartofler og sovs, hertil dampet broccoli og salatbar

 

Tirsdag:
Tortillapandekager med ristet okse-kyllingekød hertil råkost og salatbar

Onsdag:
Pølser med brød og tilbehør (Aften lalandia)

Torsdag:
Pasta carbonada serveret med salatbar og hvedekernesalat
Lakrids panna cotta med syltede skovbær


Fredag:
Ribbenstegsandwich med tilbehør

 

Uge 14
Mandag:
Kylling i karrysovs med grønsager og ris hertil salatbar

Tirsdag:
Lasagne hertil råkost og salatbar

Onsdag:
Kalkunpande med hvidkål og æbler hertil rodfrugtemos og appelsinsalat.

Torsdag:
Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder hertil hvide kartofler og rødbeder samt dampet broccoli og salatbar

Is

Fredag:
Koldt bord med lune retter

Uge 15
Mandag:
Kyllingefad i med banan og peanuts hertil ris og bønne/rødløgssalat og salatbar

Tirsdag:
”Forloren hare” med og brune kartofler og brunsauce hertil agurkesalat, tyttebær, råkost og salatbar

Onsdag:
Oksewok med nudler og grønsager vendt med chilisauce og soya hertil tomatsalat og salatbar.

Torsdag:
Halstedhusgryde med mørbrad, cocktailpølser, peberfrugt og champignon hertil ris og salatbar

Chokolademousse

Fredag:
Bagekartofler med forskellige slags fyld og salatbar

 

Uge 16
Mandag:
Saml selv burger med ovnstegte kartofler og salatbar

Tirsdag:
Sandwichbuffet

Aften. 3 retters galla middag

Onsdag:
Brunch

Grill pølser inden afgang

Torsdag:
Påske

Fredag:
Påske