Menuplan

Uge 12
Mandag:
Kartoffelmos med millionbøf og rødbeder samt salatbar

Tirsdag:
Græske frikadeller i tomatsauce hertil ris og cous-coussalat

Onsdag:
Sandwichbuffet inden afgang til Lalandia

Torsdag:
Sprængt nakkekam med peberrodssovs og hvide kartofler hertil dampet gulerødder og bønner.

Fredag:
Koldt bord med lune retter

 

 

 

Uge 13
Mandag:
Rullesteg m/svesker serveres med hvide kartofler og brun sovs, hertil rødkål og agurkesalat samt salatbar

Tirsdag:
Ferskenfyldt kalkunbryst med ris og karrysovs hertil ananassalsa og broccolisalat

Onsdag:
Rugmelsstegte sild og syrlige løg hertil små kogte kartofler og persillesauce, serveres med bagte gulerødder og salatbar

Torsdag:
Burger og pølser fra grillen
Gl daws æblekage med flødeskum

Fredag:
Æggekage med bacon, tomat, purløg, rødbeder og rugbrød.

 

 

Uge 14
Mandag:
Kylling stegt på persille serveres med hvide kartofler og kyllingesovs, hertil rabarberkompot og agurkesalat samt salatbar

Tirsdag:
Frokost: Flæskestegsandwich mit alles
Aften:3 retters gallamiddag

Onsdag:
Brunch kl 10.30
Røde pølser med brød og tilbehør inden afgang..

Torsdag:
Hjemme (påske)

Fredag:
Hjemme (påske)