Menuplan

Uge 48
Mandag:
Fiskefilet med grønkålssalat og persilledressing hertil kartofler med skræl, hertil salatbar.
Tirsdag:
Forloren hare med hvide og brune kartofler, brun sauce og ribsgele, hertil rødkålssalat

Onsdag:
Wokret med nudler, kylling og grønsager vendt med sød chili og soya, hertil salatbar

Torsdag:
Aspargessuppe med kødboller, hertil nybagt bradepandebrød

Fredag:
Kyllingelår med sesambagte kartofler og paprikasauce. Hertil appelsinsalat

 

Uge 49
Mandag:
Hjemme
Tirsdag:
Skipperlabskobes med rødbeder og rugbrød hertil salatbar

Onsdag:
Risengrød

Torsdag:
Boller i karry med ris og mangochutney, hertil salatbar

Fredag:
Julefrokost

Lørdag:

Tortillapandekager med ristet kylling og oksekød, hertil salat 

Søndag:
Lasagne og salatbar

 

Uge 50
Mandag:
Koteletter med mangosauce og brune ris hertil ristet kål og salatbar
Tirsdag:
Kalkunbryst fyldt med vindruer, hertil ovnkartofler og dijonsauce. Vindruesalat og salatbar

Onsdag:
Kartoffelmos med kødsauce og rødbeder, hertil salatbar

Torsdag:
Tarteletter med høns i asparges
Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder..

Fredag:
Tomatsuppe med grønsager og pasta, hertil creme fraiche og nybagt brød

 

Uge 51
Mandag:
”Brændende kærlighed” Kartoffelmos med stegte løg, bacon og pølser, hertil rødbeder og salatbar
Tirsdag:
Saml selv burger og ovnstegte kartofler

Onsdag:
Julefodbold

Torsdag:
Frokost: Koldt bord med lune retter
Aften: Ande og flæskesteg samt ris a la mande

Fredag:
Brunch. æbleskiver og varm cacao inden juleferieafrejse.