Menuplan

Uge 39
Mandag:
Hjemme

Tirsdag:
Tortillapandekager med stegt oksekød og kyllingekebab, hertil stor salatbar

Onsdag:
Kylling på cremet porrebund med ris, hertil couscoussalat

Torsdag:
Kalkunbryst fyldt med krydderfars, hertil ovnstegte kartofler og kryddersauce, hertil rodfrugter
Rabarbertrifli


Fredag:
Mulligatawny suppe med kylling, ris og grønsager, hertil bradepandebrød

 

Uge 40
Mandag:
Skinkesteg med rodfrugtemos og timiansauce hertil rødkålssalat

Tirsdag:
Dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce, hertil agurkesalat.

Onsdag:
Pasta med kødsauce og revet ost, hertil råkost og salatbar

Torsdag:
Kyllingestrimler og grønsager i kokossauce tilsmagt med peanutsbutter, hertil ris og salat
Citronfromage med crunch


Fredag:
Gullashsuppe med kødstykker og rødpeber, hertil bradepandebrød

 

 

Uge 41
Mandag:
Stegt medister med kartofler, sovs og rødkål hertil salatbar og broccoli

Tirsdag:
Moussaka ”lasagne med grønsager” hertil salatbar

Onsdag:
Havregrynpaneret fiskefilet med ris/grønsagsfad og hollandaisesauce

Torsdag:
Karrysuppe med ris, grønsager og kylling, hertil nybagt brød

Fredag:
Motionsdag