Menu

Uge 35
Mandag:
Kylling i karry med brune ris og salatbar

Tirsdag:
Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og hvide kartofler, hertil råkost

Onsdag:
Ovnbagt laks med hollandaise og ris samt broccoli og sukkerærter, hertil salatbar

Torsdag:
Græsk farsbrød med stegte kartofler, tzatziki og couscussalat

Peach melba

Fredag:
Pitabrød med forskellige slags fyld og salat

 

Uge 36
Mandag:
Nudler med kylling og grønsager, vendt med chilisauce og soya, hertil hvedekernesalat

Tirsdag:
”Brændende kærlighed” Kartoffel mos med stegte løg, bacon og pølser hertil rødbeder og salatbar

Onsdag:

Fiskefilet med hvide kartofler og persillesovs, hertil serveres ristet kål og salatbar

Torsdag:
Forloren Hare med hvide og brune kartofler, brun sauce. Hertil tyttebær og agurkesalat.

Hvid og mørk chokolademousse

Fredag:
Tomatsuppe med ostetortelini og grønsager, hertil nybagt bradepandebrød.