Menu

Uge 37
Mandag:
Svinekotelet Hawaii med ris og karrysovs, hertil mangochutney og salatbar

Tirsdag:
”Brændende kærlighed” Kartoffel mos med stegte løg, bacon og pølser hertil rødbeder og salatbar

Onsdag:
Fiskefilet med hvide kartofler og persillesovs, hertil serveres ristet kål og salatbar

Torsdag:
Forloren Hare med hvide og brune kartofler, brun sauce. Hertil tyttebær og agurkesalat.

Hvid og mørk chokolademousse

Fredag:
Kartoffelsuppe med bacon og purløg, hertil nybagt bradepandebrød

 

Uge 38
Mandag:
Hjemme

Tirsdag:
Stegt medister med kartofler og brunsauce, hertil rødkål og agurkesalat.

Onsdag:
Chili con carne med ris og creme fraiche samt salatbar

Torsdag:

Kalkuncuvette med ½ bagte kartofler og paprikasauce, hertil timiangulerødder

Frugtsalat med creme anglaise

Fredag:
Koldt bord med lune retter