Menu

Uge 2
Mandag:
Krebinetter med ristede kartofler og sovs, hertil dampet broccoli og salatbar

Tirsdag:
Pasta carbonada og salatbar


Onsdag:
Kalkunschnitzel med ovnstegte kartofler og skysauce, hertil dampede ærter og salatbar

Torsdag:
Meunierestegt skrubbefilet med kartofler og persillesovs samt citron, hertil dampede grønsager og salatbar

Chokolademousse

Fredag:
Frokost: Koldt bord med lune retter
Aften: Flæskestegsburger med tilbehør

Lørdag:
Inden afgang til Axamer Lizum: Lasagne og salat

 

Uge 3

SKITUR ØSTRIG

 

Uge 4
Mandag:
Hjemme efter skitur

Tirsdag:
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs, hertil rødbeder og salatbar


Onsdag:
Dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce, hertil agurkesalat og salatbar

Torsdag:
Laks med stuvet spinat og kartofler serveret med salatbar og hvedekernesalat

Lakrids panna cotta med syltede skovbær

Fredag:
Thaisuppe med kylling og nudler hertil nybagt brød