Menu

Uge 21
Mandag:
Gl. daws kyllingesteg med nye kartofler og kyllingesovs, hertil agurkesalat, rabarberkompot og chips.


Tirsdag:
Pasta med skinke og grønsager vendt med pesto hertil salatbar og couscoussalat

Onsdag:
Lasagne og salatbar

Torsdag:
Kogt hamburgerryg med nye kartofler og hollandaisesovs hertil dampede grønsager og salatbar

Fredag:
Kyllingelår med pastasalat og salatbar

 

Uge 22
Mandag:
Grill

Tirsdag:
Dansk hakkebøf med bløde løg, hertil nye kartofler og brun sauce. Agurkesalat, råkost og salatbar

Onsdag:
Kalkuncuvette med ovnstegte kartofler og rosmarinsauce. Hertil cous-coussalat og salatbar

Torsdag:
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesauce samt rødbeder

Koldskål med kammerjunker

Fredag:
Stegte kyllingeoverlår med forskellige pastasalater og brød

 

Uge 23
Mandag:
Grillet kylling med ½ bagte kartofler med kryddersmør hertil tzatziki og tomatsalat

Tirsdag:
Pitabrød med stegt okse og kyllingekød hertil spidskålsalat og salatbar

Onsdag:
Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remouladesovs, hertil salatbar og råkost

Torsdag:
Hakkebøf med ananas og ost hertil kartoffelbåde og karrysovs samt salat med melon

Frugtsalat med vaniljecreme

Fredag:
Koldt bord m/lune retter