Menuplan

Uge 20
Mandag:
Svinekotelet Hawaii med brune ris og karrysovs hertil salatbar

Tirsdag:
Grillet kyllingefilet med forskellige pastasalater hertil salatbar samt spidskålsalat

Onsdag:
Frikadeller med kartoffelsalat og blandet salat

Torsdag:
Hjemme

Fredag:
Hjemme

 

Uge 21
Mandag:
Bbq marineret kyllingeoverlår med bagte kartofler og kryddersmør, hertil coleslaw og salatbar

Tirsdag:
Falafelburger hertil ovnstegte kartofler og salatbar

Onsdag:
Pizzafisk (hoki med tomat og mozzeralla) serveres med ris og tomatsauce. Hertil dampede grønsager og salatbar

Torsdag:
Pasta Carbonada, hertil serveres bradepandebrød og salatbar

Fredag:
Sidste Skoledag (grill og isvafler)

 

Uge 22
Mandag:
2 pinsedag

Tirsdag:
Boller i karry med ris, hertil råkost og salatbar

Onsdag:
Bbq spareribs med kartoffelbåde. Salatbar og majs med smør

Torsdag:
Tortellini med spinatpesto og kylling, hertil salatbar og flutes

Fredag:
Skinkesteg hertil kartoffelfad med løg og æg

samt paprikasovs og salatbar

 

Uge 23
Mandag:
Kogt hamburgerryg med nye kartofler og hollandaisesovs hertil dampede grønsager og salatbar

Tirsdag:
Pasta med skinke og grønsager vendt med pesto hertil salatbar og couscoussalat

Onsdag:
Lasagne og salatbar

Torsdag:
Gl. daws kyllingesteg med nye kartofler og kyllingesovs, hertil agurkesalat, rabarberkompot og chips.

Fredag:
Æggekage med bacon, tomat og purløg hertil salatbar.