Menuplan

 

Uge 15
Mandag:
2. påskedag hjemme

Tirsdag:
Krydret kyllingeschnitzel med råstegte kartofler og paprikasovs, hertil salatbar

Onsdag:
Lasagne og salatbar

Torsdag:
Persille/citron paneret ising med ris og hollandaise hertil dampede grønsager og salatbar
Koldskål med kammerjunker

Fredag:
Tortillapandekager med stegt oksekød, hertil salatbar

 

Uge 16
Mandag:
Ovnstegte kyllingeoverlår på bund af rodfrugter vendt med hvidløg og olie, hertil tomatsalat og salatbarTirsdag:
Chili con carne med ris hertil råkost og salatbar

Onsdag:
Nudler vendt med kylling, grønsager, soya og chilisauce. Hertil cous-coussalat og salatbar

Torsdag:
Stegt medister med hvide kartofler og brun sauce, hertil broccoli og blomkål samt salatbar
Fløderand

Fredag:
BBq marineret vikingeben med ½ bagekartofler og kryddersmør samt salatbar