Menu

Efterskole-håndbold

Brænder du for at spille håndbold og drømmer om at blive en dygtigere håndboldspiller? Så har vi på Halstedhus Håndbold-efterskole rammerne og de kompetente trænere, der kan sætte turbo på din udvikling. Efterskole-håndbold er ikke det eneste, du får tid til – for det særlige liv på en håndbold-efterskole handler også om så meget andet: Venner for livet, varieret undervisning, personlig udvikling og spændende rejser.

Så tag på håndbold-efterskole og oplev et år med træning i efterskole-håndbold, nye udfordringer, fede oplevelser og gode venner!

 

Halstedhus Håndbold-efterskole

Som elev på vores håndbold-efterskole vil du få 6 lektioners efterskole-håndbold om ugen. Du vil gennem seriøs træning få mulighed for individuelt at udvikle dig som håndboldspiller. Vores dygtige trænere, Sebastian Tingsted og Mads Jensen, arbejder med alle faktorer af efterskole-håndbold, herunder holdets strategi og taktik samt hver enkelt spillers talenter i skudtræning og forsvars- og angrebstræning. Din grundlæggende fysik kommer desuden under kærlig behandling med styrke- og konditionstræning. Træningen til efterskole-håndbold foregår både i vores egen hal og i en nærliggende hal.

 

Dit talent for efterskole-håndbold vil jævnligt blive sat på prøve i træningskampe på skolen, men også mod andre håndbold-efterskoler samt i turneringer. Kampene i efterskole-håndbold er også en del af den mentale træning, hvor du får afdækket, hvad du er særligt dygtig til og hvilke talenter, du skal arbejde mere målrettet med at forbedre for at blive bedre til efterskole-håndbold.

 

Træningen på Halstedhus håndbold-efterskole omfatter følgende:

  • Skudtræning
  • Forsvars- og angrebstræning
  • Fysisk træning
  • Teknisk træning
  • Taktisk forståelse
  • Konditionstræning
  • Kamptræning
  • Træning i al almindelighed

 

Bliv bedre til efterskole-håndbold

 

Afgangseksamen fra håndbold-efterskole

Som elev på håndbold-efterskole skal du selvfølgelig også tage din eksamen. Selvom håndboldhallen ofte kan synes mere spændende end klasselokalet, kan en ny start på håndbold-efterskole være med til at rykke ved de sædvanlige opfattelser.

 

Vores elever fortæller, at undervisningen her på Halstedhus er bedre end derhjemme, fordi vores lærere er bedre og kender eleverne. Vi ses allesammen flere timer om dagen, så du vil helt naturligt få et helt andet forhold til dine lærere, end du er vant til. Dette gør det også meget nemmere at spørge, hvis noget er svært. Vores nære forhold og den fleksible hverdag gør det desuden også nemmere for underviserne at tilrettelægge en varieret undervisning med spændende temauger og tværfaglige timer. Halstedhus Håndbold-efterskole kan tilbyde netop den luftforandring, som mange har brug for efter mange år i en traditionel folkeskole.

 

Se en lille film om vores håndbold efterskole her

Masser af frisk luft og plads til udvikling

Luftforandringen kommer helt af sig selv, når man flytter hjemmefra. Den kommer dog i særlig grad, når du flytter til Halstedhus Håndbold-efterskole, hvor naturens friske luft findes lige uden for hoveddøren. Et aktivt udeliv bliver en integreret del af din hverdag, for det er efterhånden bevist, at motion og natur forbedrer indlæringsevnen. Vores opgave som håndbold-efterskole er at skabe balance mellem behovet for fokuseret lektielæsning og lysten til legende efterskole-håndbold, uden at det bliver kedeligt.

 

På vores håndbold-efterskole sætter vi de faste rammer op, som giver dig plads til at prioritere livets mange muligheder. Vi sørger for, at du får størst muligt udbytte af dit ophold på Halstedhus Håndbold-efterskole – både fagligt, sportsligt og socialt.

 

At bo sammen med andre unge, som også drømmer om en sportskarriere, giver dig også nogle helt unikke rammer, som du ikke finder uden for håndbold-efterskolen. I kæmper alle med de samme benhårde til- og fravalg, så du kan trygt læne dig op ad dine nye venner. Den dybe forståelse for hinanden skaber en tillid, der bliver yderligere styrket af et hverdagsliv, hvor I går op og ned ad hinanden hele tiden.

 

Flyt dig selv og dine grænser med efterskole-håndbold

At flytte hjemmefra, selv for en kort periode, kan være en svær beslutning. Til gengæld vil livet med efterskole-håndbold være det hele værd! 

Når du ligesom alle dine nye klassekammerater skal lære at klare dig selv, vil du opleve, at du hurtigt modnes og tager selvstændige beslutninger, der påvirker livet for dig selv og dine omgivelser. Ting sker ikke længere af sig selv, fordi mor eller far har sørget for det, så du må selv engagere dig og arrangere de aktiviteter, du og dine kammerater har lyst til at bruge jeres tid på udover efterskole-håndbold. På Halstedhus Håndbold-efterskole får du mulighed for at tage ansvar for den gode stemning og det gode liv, både til hverdag og til fest. I vores fritid sammen kan vi finde på at se video, lave fredagshygge, spise lækker aftensmad, hygge med værelseskammeraterne og holde fest – hvis vi da ikke lige er ude og rejse.


Har du lyst til at prøve kræfter med efterskole-håndbold? Læs mere her på vores hjemmeside, tjek vores profil på Facebook, eller kontakt os og få en rundvisning. Du kan også læse mere om tilmelding til efterskole-håndbold her!

Få nye venner med efterskole-håndbold