Menu

Uge 33 (1.uge på HHE) 

Søndag:

Lasagne og salatbar 

Mandag: 

Frokost: Pitabrød med forskellige slags kød, ristet okse og kyllingekød, tun og skinkestrimler. Hertil salatbar

Aften: Lun pastasalat med kylling og pesto hertil bradepandebrød og salat 

Tirsdag:

Frokost: Frokostbuffet

Aften: BBQ marineret kylling med bagte kartofler og bbq sauce, hertil coleslaw, råkost og salatbar
Onsdag:

Frokost: Frokostbuffet

Aften: Stegt flæsk med kartofler og persillesovs, hertil råkost og rødbeder samt salatbar 

Torsdag:

Drenge/pigedag 

Fredag:

Brunch kl. 10

Grillpølser med tilbehør

 

Uge 34
Mandag:
Hansa Land 
Tirsdag:
Frokost: Frokostbuffet
Aften: Dansk hakkebøf med nye kartofler og brun sovs, hertil bløde løg og agurkesalat samt salatbar 
Onsdag:
På tur ud af huset med kontaktgruppe 
Torsdag:
Brunch kl. 10
Frokost: Koldskål med kammerjunker
Aften: Hawaii Fest

Fredag:

Flæskestegssandwich