Menu

 

Menuplan uge 33

Søndag:

Lasagne og salatbar 

Mandag: 

Frokost: BBQ marineret kylling med bagte kartofler og bbq sauce, hertil coleslaw, råkost og salatbar 

Aften: Pastasalater med skinke og kylling, hertil brød 

Tirsdag:

Frokost: Koldt bord 

Aften: Pitabrød med ristet kylling/oksekød, hertil salatbar 

Onsdag:

Frokost: På tur ud af huset 

Torsdag:

Brunch kl. 10 

Frokost: Pølser med brød og tilbehør 

Fredag:

Flæskestegssandwich med tilbehør 

 

Uge 34
Mandag:
Hansa Land

Tirsdag:

Frokost: Koldt bord 

Aften:Dansk hakkebøf med nye kartofler og brun sovs, hertil bløde løg og agurksalat samt salatbar
Onsdag:
Frokost:Tarteletter med høns i asparges
      Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler, hertil rødbeder

Aften: Koldt bord

Torsdag:
Drenge/pigedag

Fredag:
Brunch

Koldskål med kammerjunker