Menu

 Uge 40
Mandag:
Pasta med kødsovs, hertil rødbeder, revet ost og salatbar

Tirsdag:

Frokost: Koldt bord

Aften: Pitabrød med stegt okse og kyllingekød, skinkestrimler og tun hertil salatbar
Onsdag:
Frokost:Koldt bord

Aften: Nudler med kylling og grønsager, hertil soya og chilisauce samt salatbar

Torsdag:
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder hertil salatbarVafler med is og chokoladesovs

Fredag:
Pulled pork burger med coleslaw og bbqsovs hertil salatbar

 

Uge 41
Mandag:
Krebinetter med ristede kartofler og brun sovs, hertil sauterede grønsager og salatbar
Aften: Aspargessuppe 
Tirsdag:
Frokost: Koldt bord
Aften: Hakkebøf med bløde løg, ovnstegte kartofler og bearnaise hertil salatbar

Onsdag:
Frokost:Koldt bord

Aften: Pasta med kylling, bacon, fløde og tomater hertil salatbar

Torsdag:
Motionsdag.

Fredag:
Brunch