Menu

Uge 16
Mandag:
Madpandekager og tacoskaller med ristet kylling og oksekød. Hertil nachos og salatbar
 Tirsdag:
Frikadeller med kartofler og brun sovs, hertil rødkål og agurkesalat samt dampet broccoli og salatbar.

Onsdag:
”Ristaffel” 2 forskellige gryderetter med ris og nudler hertil salatbar

Torsdag:
Saml selv club sandwich med kylling og bacon hertil salatbar
Vafler med regnbueis og chokoladesovs.

Fredag:
Kartoffel-porrersuppe med bacon og purløg, hertil flutes og salatbar

 

Uge 17
Mandag:
Hakkebøffer med ovnstegte bådekartofler og bearnaise hertil ristede grønsager og salatbar

Tirsdag:
Grillpølser og grillet kylling hertil kartoffel og pastasalat samt salatbar.

Onsdag:
Mørbrad viklet med bacon, hertil ovnkartofler med gulerødder samt brusovs samt salatbar

Torsdag:
Bakken

Fredag:
Hjemme

.