Menu

 

Uge 10
Mandag:
Stegt medisterpølse med kartofler og sovs, hertil dampet broccoli og salatbar
Tirsdag:
Tacoskaller med ristet okse-kyllingekød hertil råkost og salatbar
Onsdag:
Ristede pølser og brød med smat inden afgang til Lalandia
Torsdag:
Pasta carbonada serveret med salatbar og hvedekernesalat
Lagkage

Fredag:
Koldt bord med lune retter

 

Uge 11
Mandag:
Fiskefilet med hvide kartofler og persillesovs, hertil råkost og salatbar


Tirsdag:
Farseret kalkunbryst med ris og karrysovs hertil ananassalsa og broccolisalat


Onsdag:
Rullesteg m/svesker serveres med hvide kartofler og brun sovs, hertil rødkål og agurkesalat samt salatbar

Torsdag:
Brændende kærlighed.
Jordbærtrifli


Fredag:
Æggekage med bacon, tomat, purløg, rødbeder og rugbrød.

 

Uge 12
Mandag:
Svinefilet med ovnstegte kartofler og brun sovs, hertil hvedekernesalat og salatbar

Tirsdag:
Oksestrimler i tomat med grønsager hertil vilde ris og salatbar

Onsdag:
Dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce, hertil agurkesalat.

Torsdag:
Kylling på cremet porrebund med ris, hertil couscoussalat
Is med vafler og chokoladesovs

Fredag:
Koldt bord med lune retter

 

Uge 13
Mandag:
Kyllingefad med ris og salsacreme samt bønne/rødløgssalat og salatbar


Tirsdag:
Schnitzel med brasede kartofler og skysauce, hertil dampede ærter og salatbar


Onsdag:
Kalkuncuvette med timiansauce og ovnstegte kartofler, hertil grønsagssaute og salatbar


Torsdag:
Halstedhusgryde med mørbrad, cocktailpølser, peberfrugt og champignon hertil ris og salatbar
Chokolademousse


Fredag:
Bagekartofler med forskellige slags fyld og salatbar