Menu

 

Uge 6
Mandag:

Kyllingebryst viklet med bacon, hertil ristede kartofler og svampesovs og salatbar

Tirsdag:
Lasagne og salatbar

 

Onsdag:
Fiskefrikadeller med kartoffelbåde og hjemmerørt remoulade og citron, hertil råkost og salatbar

 

Torsdag:
Tacoskaller med ristet okse og kyllingekød, hertil salatbar
Pandekager med is

 

Fredag:
Bøfsandwich.

 

UGE 7  VINTERFERIE

 

Uge 8
Mandag:

Stegt medister med brasede kartofler og brun sovs, hertil serveres rødkål og salatbar

Tirsdag:
Farseret kalkunbryst med ris og karrysovs, hertil ristede grønsager og salatbar

Onsdag:
Forloren harer med hvide kartofler, brunede kartofler, chips og brun sovs. Agurkesalat og salatbar

Torsdag:
Kalvespidsbryst med ovnstegte krydderkartofler og timiansovs, hertil ristede svampe, dampede bønner og salatbar

Rutebilslagkage

Fredag:
Hotdog buffet mit alles.