EFTERSKOLE MED PIGEFODBOLD PÅ HALSTEDHUS

Fodbold er også for piger

Fodbold på Halstedhus er selvfølgelig for både drenge og piger. Så er du en pige der gerne vil på efterskole og brænder for fodbold, skal du vælge linjen pigefodbold. Fodbold er også en stor sportsgren for piger. Faktisk er der over 60.000 kvinder og piger der spiller pigefodbold i Danmark, og heraf er over 20.000 teenagere. Det gør fodbold til den suverænt største sportsgren blandt piger mellem 13 og 18 år, der er faktisk flere piger der går til fodbold end håndbold og badminton tilsammen!

Det får du på linjen pigefodbold

På pigefodboldlinjen beskæftiger vi os – præcis som på drengelinjen – med det tekniske, taktiske, fysiske og mentale, og du bliver matchet på det niveau, du er på. På den måde kan du blive bedre til fodbold, uanset udgangspunkt. Du behøver altså ikke være en Pernille Harder eller Nadia Nadim for at være med – bare du brænder for fodbold.
På linjen pigefodbold er der plads til alle friske piger, som har lyst til at spille fodbold. Linjen har sit primære fokus på fællesskab og sammenhold og på at det skal være sjovt at spille fodbold. Det stærkeste hold er sammenhold!
Hvis du vælger Halstedhus som din efterskole med pigefodbold, får du mindst 6 lektioners fodboldundervisning om ugen, Vi deltager også i Efterskoleturneringen og til indendørs DM, og så er der hvert år en træningslejr på 3-5 dage.

Fede faciliteter på vores fodbold efterskole

  • Fysisk træning
  • Teknisk forståelse
  • Kamptræning
  • Kunstgræstræning
  • Løbetræning
  • Konditionstræning
  • Indendørs træning
  • Styrketræning
Derudover kan du på linjen pigefodbold se frem til fremragende faciliteter, så som baner med lys, indendørs træningsbane og sågar en kunststofgræs bane. Men først og fremmest kan du se frem til et efterskoleophold med masser af fodbold, samvær og sammenhold.

Er du nysgerrig for at vide mere om vores idrætsefterskole? Så kontakt os og få en rundvisning. Eller læs mere om, hvordan du tilmelder dig, ved at klikke her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.