Menu
danse efterskole

Danselinje på Halstedhus Efterskole

 

Er du vild med dans ? – så kom på danse efterskole hos Halstedhus!

Hvis du er vild med dans, og gerne vil gå et år på efterskole med dans, så er vores nye danselinje på Halstedhus Efterskole lige noget for dig.

I samarbejde med Katrine Bonde – blandt andet kendt fra Vild med Dans på TV2 – har vi mulighed for at tilbyde dig et år på danse efterskole, hvor du vil få masser af dans på skoleskemaet.

Dans er forrygende konditionstræning, giver god forbrænding og flot holdning – og så er dans nok den motionsform der gør flest mennesker glade, samtidig med at de træner hårdt. Det er simpelthen sjovt og livsbekræftende at danse.

 

Efterskole med dans på skemaet

Fra hiphop til jazz, og fra showdans til musical – det bliver et skoleår fyldt med efterskole dans. På vores nye danselinje får du sved på panden, og gjort dine bedste danse moves endnu bedre.  Du vil komme til at stifte bekendtskab med mange forskellige stilarter i løbet af dit år på efterskole med dans, så der vil hele tiden være nyt af lære, både med hensyn til teknik og koreografi.

 

Dans videre i fritiden

Hvis du bare ikke kan få nok af dans, giver danselinjen dig også masser af muligheder for at danse videre i fritiden. På Halstedhus Efterskole har du altid adgang til at benytte dansesalen til fri træning. Og derudover får eleverne på danselinjen også mulighed for at deltage i undervisningen hos Katrine Bondes Danseskole(KBD), der er placeret i efterskolens nærområde.

 

Hvad skal man kunne for at gå på danselinje?

 

Da danseundervisningen bliver baseret på den enkelte elevs niveau, er der altså ingen krav til dine nuværende evner som danser. Det eneste der kræves fra start, er at du har lyst til at danse og bevæge dig til musik- og interessen for at udvikle dig som danser. Hvis du er uøvet eller meget ny danser, vil vi på vores danselinje hjælpe dig til at blive god.

Og hvis du allerede er god, vil et år på Halstedhus danse efterskole inspirere og udfordre dig til at blive endnu bedre!.

 

Danselinjens tilbud i punktform:

3 x 2 timers ugentlig danseundervisning

  • 1 times konditionstræning
  • Undervisning i forskellige genre:

Showdance

Commerciel Dance

Musical

Jazz

Lyrisk jazz

Hip hop

Endvidere vil du kunne opleve.......

  • Diverse professionelle gæsteundervisere
  • 2 årlige studieture med danselinjen
  • Mulighed for at deltage i undervisning på den lokale danseskole KBD (Katrine Bondes Danseskole)
  • Moderne styrketræningsfaciliteter
  • Fri adgang til dansesalen til ”fri træning”
  • Vejledning i forhold til målrettet fysisk træning
  • Vejledning i forhold til kost og ”look”

Skal vi danse?

 

Har du lyst til at bryde rytmen, og danse dig gennem 9. eller 10. klasse på vores danselinje?.  Eller har du spørgsmål til et år på efterskole med dans?.  Så er du meget velkommen til at kontakte Halstedhus Efterskole på telefon eller mail via vores kontaktside