Ride efterskole

Vil du gerne et år på efterskole? Er du bidt af en gal hest? Ønsker du at få muligheden for at fordybe dig i din store interesse for heste? Eller har du aldrig siddet på en hest før, men har en drøm om at lære at omgås disse fantastiske dyr? Så er det ridelinjen på Halstedhus, du skal vælge, for vores ride efterskole er berømt for det spændende program, og for de mange flotte faciliteter. I 2019 opfører vi helt ny og topmoderne ridehal med internationale mål Samt ny hestestald med alle faciliteter, så hestene kan have det godt. Og så er der sandelig også et flot nyt ridehus.

 

 

På Halstedhus træner vi 6 lektioners ridning  om ugen, og ved siden af det, er du med til at passe hestene. I de 6 lektioner indgår op- og nedvarmning af hesten, selvtræning samt individuel undervisning. Du får altså rig mulighed for at træne ridning og være omkring hestene. Og du får en unik oplevelse, da du bor lige ved hestene, hvor du kan følge dem og være i selskab med dem hver dag.

 

Uanset om du er ny i sadlen eller en erfaren rytter, kan du være med til efterskole ridning. Vi har tilrettelagt vores program sådan, at der er ufordringer både for nybegyndere, og de rutinerede ryttere.

Efterskole med heste og passion for ridning

Du kan sagtens komme på ride efterskole uden egen hest. Vi har flere end 30 heste på efterskolen, og du vil møde mange andre med den samme passion for heste og ridning som dig.

På vores ride efterskole vil du opleve individuelle udfordringer og godt kammeratskab, hvor hestene er vores fælles omdrejningspunkt. Vi tager udgangspunkt i den enkelte rytters niveau, og vi lægger stor vægt på at højne dette niveau, så du kan mærke, at du bliver en bedre rytter.

Efterskole med egne ridebaner

På Halstedhus Efterskole har vi rigtig gode forhold – både for hestene og for dig og din rideundervisning. Vi råder over et ridehus med internationale mål, dressurbane, flot nyanlagt springbane og skønne foldområder.

 

Vi prioriterer en god grundridning højt, og derfor vil vi bruge meget tid på dette. Derudover vil vi komme omkring nogle af dressurens øvelser, du vil træne spring, og ind imellem er der tid til lidt ponygames.

Vil du gerne tage ryttermærke?

Dansk Ride Forbund anbefaler, at alle unge ryttere tager ryttermærker, hvor du lærer om hestens natur, og hvordan du bedst omgår den. I løbet af året vil der blive mulighed for at tage Dansk Rideforbunds Ryttermærker, og vi vil se nærmere på den teori, der ligger til grund for vores ridning.

Tag din egen hest med på ride efterskole

Har du din egen hest, behøver du ikke at undvære den, mens du er på ride-efterskole. Det koster 500 kroner per uge til opstaldning og foder mm., hvis du gerne vil have din hest hos dig på skolen.

Mere om Halstedhus rideefterskole

Halstedhus Efterskole har fokus på sport og har plads til op til 195 elever i 10. klasse.

Du kan finde mere information her om det at være på idrætsefterskole

 Du kan også følge os på Facebook og se billeder samt fortællinger fra hverdagen på efterskolen.

Læs mere om vores andre linjer her.

efterskole heste
Ride efterskole uden egen hest

Har du lyst til at komme på besøg og se efterskolen og vores heste? Så kontakt os og få en rundvisning.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.