Ride efterskole

Vil du gerne et år på efterskole? Er du bidt af en gal hest? Ønsker du at få muligheden for at fordybe dig i din store interesse for heste? Eller har du aldrig siddet på en hest før, men har en drøm om at lære at omgås disse fantastiske dyr? Så er det ridelinjen på Halstedhus, du skal vælge, for vores ride efterskole er berømt for det spændende program, og for de mange flotte faciliteter. I 2019 opførte vi en helt ny og topmoderne ridehal med internationale mål Samt ny hestestald med alle faciliteter.  Og så er der anlagt fiberbund i ridehuset som måler 20*60, og bliver kørt og ordnet flere gange ugentligt.

 

På Halstedhus træner vi 6 lektioner med hestene om ugen, og ved siden af det, er du med til at passe stalden. I de 6 lektioner indgår op- og nedvarmning af hesten, selvtræning samt individuel undervisning i ridning og pasning. Du får altså rig mulighed for at træne ridning og være omkring hestene. Her får du en unik oplevelse, da du bor lige ved hestene, hvor du kan følge dem og være i selskab med dem hver dag.

 

Uanset om du er ny i sadlen eller en erfaren rytter, kan du være med til efterskole ridning. Vi har tilrettelagt vores program sådan, at der er udfordringer både for nybegyndere, og de rutinerede ryttere.

 

 

Efterskole med heste og passion for ridning

Du kan sagtens komme på ride efterskole uden egen hest. Vi har 14-16 skoleheste i alle aldre, størrelser og niveauer. Du har altså rig mulighed for at finde det rigtige match, om du vil gå til spring, dressur eller have samværet med hesten.

For dig der ønsker at medbringe egen hest er dette også en mulighed. Vi har plads til 20-24 private pony/hest, hvor du kan tage din bedste ven med. 

På vores ridelinje vil du opleve individuelle udfordringer og godt kammeratskab, hvor hestene er vores fælles omdrejningspunkt. Vi tager udgangspunkt i den enkelte rytters niveau, og vi lægger stor vægt på at højne dette niveau, så du kan mærke, at du bliver en bedre rytter både fysisk og psykisk.

Faciliteter

 

 • 20*60 indendørs ridehal med fiberbund
 • 20*60 udendørs bane, med ridebane grus.
 • Anlagt rundbane med grus til galop.
 • Fast etableret skab til ride udstyr
 • Opvarmet sadelrum
 • Ny stald og ridehus fra 2020
 • Store lyse bokse alle med vindue til staldgangen
 • Udfordrende springmateriale
 • Varmt vand på vaskepladsen
 • Tur ridning i rabatter og skolens arealer
 • Fri longering på begge baner

Tag din egen hest med på ride efterskole

Har du din egen hest, behøver du ikke at undvære den, mens du er på ride efterskole. Det koste 2500kr. om måneden at have din hest med på efterskole inkl. halm, kraftfoder og 8 kg. Wrap med mulighed for tilkøb.

 

Mere om Halstedhus rideefterskole

Halstedhus Efterskole har fokus på sport og har plads til op til 196 elever i 10. klasse.

Du kan finde mere information her om det at være på idrætsefterskole

Du kan også følge os på Facebook og se billeder samt fortællinger fra hverdagen på efterskolen.

Læs mere om vores andre linjer her

efterskole heste
Ride efterskole uden egen hest

Har du lyst til at komme på besøg og se efterskolen og vores heste? Så kontakt os og få en rundvisning.

Scroll to Top