eSPORT efterskole

Elsker du eSport, og er du på udkig efter en efterskole med gaming som linjefag? Så læs mere om muligheden for at komme på eSport efterskole her på Halstedhus Efterskole.

 

Hvis du er bidt af en gal gamer og gerne vil på efterskole, så er Halstedhus efterskolen for dig.

 

eSport er en sportsgren i voldsom fremgang. Sporten har været rigtig stor i udlandet i flere år og har nu for alvor også grebet danskerne. Hos efterskolerne mærker vi tydeligt den store interesse for gaming hos de unge. Efterspørgslen efter efterskoler med eSport som linjefag er markant stigende.

 

De fleste unge kender godt til eSport. Og nu er de voksne også ved at få øjnene op for den elektroniske sport på konkurrenceplan. eSport er gået fra at være noget, som mange folk ikke rigtig anerkendte som en rigtig sportsgren – og ofte forbandt med usund livsstil – til i dag at være en reel idrætsgren.

 

Der afholdes efterhånden store internationale turneringer med publikumstørrelser, som vi ellers kun forbinder med større fodboldkampe, ligesom millioner af mennesker streamer konkurrencerne. Vi har eksempelvis set det danske hold Astralis kamp for sejr i Atlanta. Og FC København har lanceret counter-strike holdet North. Forventningen er, at eSport kommer til at fylde Parken præcis som de store fodboldkampe og koncerter.

 

Turneringerne i eSport har store præmiesummer og sponsorater, og som du måske allerede ved, kan gamere på topplan leve godt af at være professionelle eSport-udøvere. Hvis det er noget for dig, kan du tage de første skridt mod at blive professionel eSport-udøver på vores efterskole!

På efterskole med eSport?

Hos Halstedhus Efterskole kan du blive dygtigere til både spil og konkurrencer i gaming, og samtidig blive klogere på, hvordan du kan lykkes med at tjene penge på at være gamer. Vi optager kun elever, der interesserer sig for CS GO – og uanset om du allerede er god til eSport, eller om du gerne vil være det, er du velkommen på eSport-linjen.

 

Hos Halstedhus Efterskole sætter vi gaming på programmet, så du får tid til at fordybe dig i Counter-Strike Global Offensive. Halstedhus eSport efterskole har indrettet helt nye lokaler specielt til gaming. Og på Halstedhus Efterskole kombinerer vi spil på linjefag med LAN-parties i fritiden. Du har naturligvis også almindelige fag på efterskolen, men du får masser af ekstra tid til at dyrke din interesse for computerspil sammen med andre unge, der også elsker at spille.

Hvad lærer jeg på eSport efterskole?

På Halstedhus Efterskole oplever vi især efterspørgsel på CS:GO. På vores eSport linjefag kommer du til at lære om samarbejdsevner og at styrke din kommunikation med dine medspillere. Du får selvfølgelig også tid til at forbedre teknik og taktik inden for spillet. Vores gaming linjefag er både interessant for dig, der har spillet i mange år, og for dig der er nybegynder, men som er blevet grebet af sporten.

 

På Halstedhus Efterskole tager vi gaming meget seriøst, og det betyder også, at vi har forventninger til, at vores elever fører en sund livsstil på deres eSport efterskole ophold. Det vil derfor være obligatorisk for vores gamere på linjen at deltage i diverse fitness-tiltag.

Kan jeg tage min computer med på efterskolen?

Har du din egen gaming-computer, så tag den med, når du starter på efterskolen. Computeren bliver låst inde i vores lokaler til gaming. Så ved du altid, hvor den er, når du har andre fag.

Har du ikke mulighed for at tage din egen computer med, så betyder det ikke noget, for vi stiller top moderne faciliteter til rådighed, når du har linjefag eller spiller LAN på vores Halstedhus efterskole.

Underviseren

Din coach/underviser bliver Lasse Hansen, som vi har ansat på Halstedhus Efterskole fra skoleåret 2018/19. Lasse er 30 år og hans nickname er Anakin. Lasse spiller primært Counter-Strike GO, og han er tidligere aktiv topspiller i CS 1.0 – 1.6 for følgende hold: funkyclan – names – team.magic – vendetta – SoA – boomtown.cph.

Lasse fortæller om sig selv:

Jeg har været en del af eSporten siden 2001 med primært fokus på Counter-Strike. Jeg fokuserer meget på at udvikle de individuelle evner hos spillerne, som ikke kun kan bruges i selve spillet. Igennem træningen vil spillerne blandt andet blive bedre til at håndtere stressede situationer og arbejde sammen som hold.

Der vil være både teoretisk og fysisk træning som en del af undervisningen, derfor skal du være forberedt på. at det ikke er al træning, der kommer til at foregå foran computeren.

Udover træning på efterskolen er jeg også træner for et dansk top 15 hold, der hedder KaosKlan, som senest har vundet HK-LAN. Jeg glæder mig til at skulle coache dig.

 

Læs mere om vores andre linjer her.

esport efterskole
Efterskole med esport
coaching i counter strike
Coach til esport efterskole

Har du lyst til at gå på efterskole og træne eSport et helt år?

Scroll to Top