Fodbold efterskole

Sæt skub i din udvikling som fodboldspiller med et ophold på Halstedhus Fodbold efterskole her på Sjælland og Lolland-Falster. Her får du faste rammer og professionelle trænere, der kan give dig et seriøst spring fremad i din fodboldkarriere. Ikke alt på skolen handler dog om fodbold, så du får naturligvis også de alle de andre helt særlige oplevelser, som kun livet på en fodbold efterskole kan give: Nære venner for livet, fokuseret undervisning, personlig udvikling og spændende rejser.

Elitetræning i fodbold på Sjælland og Lolland-Falster

 

På Halstedhus sætter vi ind på alle fronter, så du kan blive både den bedste boldtekniker, og den bedste holdspiller. Vi arbejder med taktik og strategi på banen samt fysisk træning af teknik, styrke og kondition. Du vil få rig mulighed for at sætte dine nye teknikker og evner på prøve i kamptræning mod dine klassekammerater – men også sammen med dem i fælles front mod andre fodbold efterskoler. Dit hold fra Halstedhus er selvfølgelig også med i turneringer, såsom Efterskolernes Fodboldturnering og Ekstrabladets turnering. Træningskampe og konkurrencer indenfor fodbold modner dig rent fysisk, og så giver det dig en uvurderlig indsigt i dine egne styrker og svagheder, så du bare bliver bedre og bedre.

Når du tager på Halstedhus får du følgende fodboldtræning:

  • Fysisk træning
  • Teknisk træning
  • Taktisk forståelse
  • Konditionstræning
  • Kamptræning
  • Indendørs træning
  • Træning i al almindelighed

Målmandstræning på Halstedhus Fodbold Efterskole

 

Halstedhus fodbold efterskole ønsker at sætte et stort fokus på udviklingen af målmændene på skolen. Derfor er der tilknyttet en dygtig målmandstræner til at varetage denne opgave.

 

I løbet af en normal træningsuge, vil der være fast ugentlig målmandstræning og i forbindelse med linjedage, vil der også blive sat ekstra fokus. Træningen veksler mellem individuel målmandstræning eller i små grupper med målmandstræneren, eller som en integreret del af den øvrige fodboldlinjes træninger. Fx. i forbindelse med skudtrænings- og indlægs-øvelser og i forbindelse med intervalspil/kampspil.

I vinterperioden træner vi primært på kunstgræsbane men også indendørs fodbold/futsal vil være på programmet.

Der vil også være fokus på den enkelte målmands fysik, som der arbejdes med i skolens træningslokale.

Tekniske træningsområder: 
Gribeteknik, reaktionsevnen, springteknik, faldteknik / udgangsstilling og spil med fødderne.

Taktiske træningsområder:

Placering i målet, både ved skud, 1v1 og ved høje bolde/indlæg.
Beslutninger vedrørende igangsætninger: Udspil med fødder og udkast med hænderne.
Placeringer ved standardsituationer.
Kommunikation med forsvaret/resten af holdet.

Fysiske træningsområder:

Bevægelse og spring: Agility, koordination, motorik, frekvenstræning(stiger)
Styrketræning: Bl.a. i skolens styrkerum

Mentale/psykiske træningsområde:

Evnen/viljen til at komme videre efter fejl.
Parathed/koncentration

VEO – Evaluering

Den enkelte målmand vil også løbende blive evalueret via videooptagelser, som bliver et vigtigt værktøj i udviklingen af den enkeltes færdigheder

 

Fede faciliteter på vores fodbold efterskole

Vores træning foregår udendørs det meste af året, men til tider vil vi også spille indendørs fodbold Vi har gode baneforhold, blandt andet med lys, så du har også adgang til at træne og spille kampe om aftenen. I vinterperioden har vi mulighed for at træne på kunstgræs. Det betyder, at vi ikke er så afhængige af vejret i forhold til at sikre dig gode træningsfaciliteter. 

Afgangseksamen fra efterskole

Alle skal selvfølgelig have en afgangseksamen – også selvom fodbold måske trækker lidt mere end dansk og matematik. På vores fodbold efterskole kender du alle dine lærere godt, så du vil hurtigt føle dig tryg ved at spørge om stort og småt, og du kan i løbet af hele dagen få fat i en lærer. Det tætte forhold, der opstår, når lærere og elever har en helstøbt hverdag sammen, smitter af på undervisningen. Vi lytter til jer elever og bestræber os på at tilbyde en varieret undervisning, der lige er lidt federe end normalt med eksempelvis temauger og tværfaglige timer. Halstedhus  kan være en tiltrængt luftforandring efter mange år i en traditionel dagsskole.

Udelivet støtter undervisningen

Apropos luftforandring er naturen jo lige uden for vores vinduer og kan indgå som en integreret del af din hverdag på Halstedhus. Det er jo efterhånden velkendt, at frisk luft og motion giver en bedre indlæringsevne, og som felev på fodboldlinjen skal du nok få det aktive udeliv og det stillesiddende indeliv til at gå op i en højere enhed, så intet bliver forsømt.

Vi hjælper dig med at balancere mellem de mange tilbud, så du får mest muligt ud af din tid på Halstedhus, både som studerende, fodboldspiller og som ven.

Flyt hjemmefra og flyt dine grænser!

Det kan være en stor beslutning at flytte fra sit hjem og det trygge, vante ramme – også selvom det måske kun er for en begrænset periode. Fordelene ved livet på fodbold efterskole er til gengæld tilsvarende store. Du vil opleve at stå på egne ben og vokse med ansvaret for din egen skolegang, personlige målsætninger og venskaber. Intet opstår af sig selv, så alle engagerer sig i og tager ansvar for at skabe det gode liv på skolen. På Halstedhus fodbold efterskole er der masser af muligheder for at skabe lige præcis den hverdag, der opfylder dine ønsker til et godt liv.

Når du dagligt omgiver dig med andre unge, som også brænder for -fodbold og andre sportsgrene, vil der opstå et helt særligt fællesskab. I står alle i samme situation, hvor I benhårdt må prioritere døgnets 24 timer for at få tid til det hele. Forståelsen for hinanden skaber tillid, og nærheden bliver hjulpet på vej af de fælles aktiviteter til hverdag og fest. Du vil komme til at bruge din fritid med både kammerater og lærere på videoaftener, fredagshygge, skiferie, lækker aftensmad og fester.

Læs mere om vores andre linjer her.

Er du nysgerrig for at vide mere om vores fodbold-efterskole? Så kontakt os og få en rundvisning. Eller læs mere om, hvordan du tilmelder dig, ved at klikke her

Scroll to Top