Svømme efterskole på Sjælland - Halstedhus

Efterskole svømning

Drømmer du om at komme på efterskole? På Halstedhus kan du vælge linjefaget svømning, uanset om du allerede er rigtig god til at svømme, eller om du gerne vil være bedre til at svømme.

Vi tilbyder mindst 6 lektioners svømmeundervisning om ugen i topmoderne faciliteter i den nybyggede svømmehal i Nakskov. Du vil blive kørt til og fra træning (ca. 6 km) i skolens busser. Er du elitesvømmer, og er vant til mange timer i vandet, så får du tilbud om at deltage i svømmeklubbens K1 træning, som vil være undervisning udover de timer, som du allerede har med skolen. På den måde sikrer vi, at du kan udvikle dig og fastholde dine mange timer i vandet, mens du er på Halstedhus.

Så er vand dit rette element, og er du til god og alsidig motion? Så er vores svømme efterskole lige noget for dig. Har du ambitioner om at flytte dit niveau, tilbyder vi, at du kan blive bedre til at svømme – uanset om du er elitesvømmer eller bare vil være bedre i svømmebassinet.

Halstedhus Efterskole – Svømning i fokus

Vi kan som sagt tilbyde super faciliteter i Nakskovs helt nye svømmehal med 25 meter bassin og 8 baner.

 

I træningen tager vi udgangspunkt i den enkelte elevs færdigheder. Der arbejdes både med teknik samt fysisk og psykisk udvikling af den enkelte, så du bliver stærkere og undgår skader. Det er den personlige udvikling, vi sammen fokuserer på.

Indholdet i svømmetræningen:

  • Teknisk træning
  • Starter – vendinger – undervandssvømning – reaktioner
  • Landtræning – dryland – elastik – smidighed
  • Grundlæggende Konditionstræning

Teknik er en vigtig del af svømningen, og derfor er hovedvægten af træningslektionerne på linjefaget lagt på den grundlæggende teknik i de forskellige stilarter i svømningen.

 

Kroppens fysik som blandt andet smidighed, styrke, hurtighed og udholdenhed har stor betydning for dine svømmefærdigheder. Derfor vil vi også fokusere på den fysiske del af grundtræningen, som er nødvendig for at undgå skader og optimere præstationsevne.

Svømme efterskole - svømning på eliteplan

Er du elitesvømmer skal du nok få udfordringer på Halstedhus Efterskole. Svømning med elitetræner Bo Røse er en mulighed for dig, der er en rigtig god svømmer. Vi samarbejder med elite-svømningen på Lolland, så for dem der har niveauet, kan vi tilbyde et målrettet træningsmiljø med Nakskov svømmeklubs elitesvømmere.

Tilmeld dig vores nye svømmelinje

Tag med på Halstedhus Efterskole: Svømning, en helt ny hverdag, sjove mennesker og nye lærere. Vores undervisere brænder for at gøre undervisningen spændende, og de har altid tid til en snak, hvis du har brug for det. Du kommer til at lære en masse nye mennesker at kende og prøver at flytte hjemmefra, uden at du skal bo for dig selv helt alene. På Halstedhus Efterskole er der altid nogen at snakke med, og altid nogen, der finder på noget sjovt at lave.

 

Læs mere om vores andre linjer her.

Læs mere her på siden eller se vores brochure.

Scroll to Top