Danse EFTERSKOLE

Hvis du er vild med dans, og gerne vil gå et år på efterskole med dans, så er vores nye danselinje på Halstedhus Efterskole lige noget for dig.
I samarbejde med Katrine Bonde – blandt andet kendt fra Vild med Dans på TV2 – har vi mulighed for at tilbyde dig et år på danse efterskole, hvor du vil få masser af dans på skoleskemaet.
Dans er forrygende konditionstræning, giver god forbrænding og flot holdning – og så er dans nok den motionsform der gør flest mennesker glade, samtidig med at de træner hårdt. Det er simpelthen sjovt og livsbekræftende at danse.

Efterskole med dans på skemaet

Fra hiphop til jazz, og fra showdans til musical – det bliver et skoleår fyldt med efterskole dans. På vores nye danselinje får du sved på panden, og gjort dine bedste danse moves endnu bedre. Du vil komme til at stifte bekendtskab med mange forskellige stilarter i løbet af dit år på efterskole med dans, så der vil hele tiden være nyt af lære, både med hensyn til teknik og koreografi.

Dans videre i fritiden

Hvis du bare ikke kan få nok af dans, giver danselinjen dig også masser af muligheder for at danse videre i fritiden. På Halstedhus Efterskole har du altid adgang til at benytte dansesalen til fri træning. Og derudover får eleverne på danselinjen også mulighed for at deltage i undervisningen hos Katrine Bondes Danseskole(KBD), der er placeret i efterskolens nærområde.

Hvad skal man kunne for at gå på danselinje?

Da danseundervisningen bliver baseret på den enkelte elevs niveau, er der altså ingen krav til dine nuværende evner som danser. Det eneste der kræves fra start, er at du har lyst til at danse og bevæge dig til musik- og interessen for at udvikle dig som danser. Hvis du er uøvet eller meget ny danser, vil vi på vores danselinje hjælpe dig til at blive god.

Og hvis du allerede er god, vil et år på Halstedhus danse efterskole inspirere og udfordre dig til at blive endnu bedre!.

Danselinjens tilbud i punktform:

3 x 2 timers ugentlig danseundervisning
  • 1 times konditionstræning
  • Undervisning i forskellige genre:
Showdance
Commerciel
Dance
Musical
Jazz
Lyrisk jazz
Hip hop

Endvidere vil du kunne opleve…….
  • Diverse professionelle gæsteundervisere
  • 2 årlige studieture med danselinjen
  • Mulighed for at deltage i undervisning på den lokale danseskole KBD (Katrine Bondes Danseskole)
  • Moderne styrketræningsfaciliteter
  • Fri adgang til dansesalen til ”fri træning”
  • Vejledning i forhold til målrettet fysisk træning
  • Vejledning i forhold til kost og ”look”

Skal vi danse?

Det kan være en stor beslutning at flytte fra sit hjem og det trygge, vante ramme – også selvom det måske kun er for en begrænset periode. Fordelene ved livet på fodbold-efterskole er til gengæld tilsvarende store. Du vil opleve at stå på egne ben og vokse med ansvaret for din egen skolegang, personlige målsætninger og venskaber. Intet opstår af sig selv, så alle engagerer sig i og tager ansvar for at skabe det gode liv på skolen. På Halstedhus Fodbold-efterskole er der masser af muligheder for at skabe lige præcis den hverdag, der opfylder dine ønsker til et godt liv.Når du dagligt omgiver dig med andre unge, som også brænder for efterskole-fodbold og andre sportsgrene, vil der opstå et helt særligt fællesskab. I står alle i samme situation, hvor I benhårdt må prioritere døgnets 24 timer for at få tid til det hele. Forståelsen for hinanden skaber tillid, og nærheden bliver hjulpet på vej af de fælles aktiviteter til hverdag og fest. Du vil komme til at bruge din fritid med både kammerater og lærere på videoaftener, fredagshygge, skiferie, lækker aftensmad og fester.

Har du lyst til at bryde rytmen, og danse dig gennem 9. eller 10. klasse på vores danselinje? 
Eller har du spørgsmål til et år på efterskole med dans?.  Så er du meget velkommen til at kontakte Halstedhus Efterskole.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.