Menu

Fodbold-efterskole

Sæt skub i din udvikling som fodboldspiller med et ophold på Halstedhus Fodbold-efterskole. Her får du faste rammer og professionelle trænere, der kan give dig et seriøst spring fremad i din fodboldkarriere. Ikke alt på skolen handler dog om efterskole-fodbold, så du får naturligvis også de helt særlige oplevelser, som kun livet på en fodbold-efterskole kan give: Nære venner for livet, fokuseret undervisning, personlig udvikling og spændende rejser.

 

Elitetræning i efterskole-fodbold

På Halstedhus Fodbold-efterskole sætter vi ind på alle fronter, så du kan blive både den bedste boldtekniker og den bedste holdspiller. Vi arbejder med taktik og strategi på banen samt fysisk træning af teknik, styrke og kondition. Du vil få rig mulighed for at sætte dine nye teknikker og evner på prøve i kamptræning mod dine klassekammerater – men også sammen med dem i fælles front mod andre fodbold-efterskoler. Dit hold fra Halstedhus Fodbold-efterskole er selvfølgelig også med i turneringer, såsom Efterskolernes Fodboldturnering og Ekstrabladets turnering. Træningskampe og konkurrencer i efterskole-fodbold modner dig rent fysisk, og så giver det dig en uvurderlig indsigt i dine egne styrker og svagheder, så du bare bliver bedre og bedre.

 

Når du tager på Halstedhus Fodbold-efterskole, får du følgende fodboldtræning:

  • Fysisk træning
  • Teknisk træning
  • Taktisk forståelse
  • Konditionstræning
  • Kamptræning
  • Indendørs træning
  • Træning i al almindelighed

 

Sæt skub i din udvikling på fodbold-efterskole

 

 

Fede faciliteter på fodbold-efterskole

Vores træning foregår udendørs det meste af året, men til tider vil vi også spille efterskole-fodbold indendørs. Vi har gode baneforhold, blandt andet med lys, så du har også adgang til at træne og spille kampe om aftenen. I vinterperioden har vi mulighed for at træne på kunstgræs. Det betyder, at vi ikke er så afhængige af vejret i forhold til at sikre dig gode træningsfaciliteter på vores fodbold-efterskole.

 

Afgangseksamen fra fodbold-efterskole

Alle skal selvfølgelig have en afgangseksamen – også selvom efterskole-fodbold måske trækker lidt mere end dansk og matematik. På vores fodbold-efterskole kender du alle dine lærere godt, så du vil hurtigt føle dig tryg ved at spørge om stort og småt, og du kan i løbet af hele dagen få fat i en lærer. Det tætte forhold, der opstår, når lærere og elever har en helstøbt hverdag sammen, smitter af på undervisningen. Vi lytter til jer elever og bestræber os på at tilbyde en varieret undervisning, der lige er lidt federe end normalt med eksempelvis temauger og tværfaglige timer. Halstedhus Fodbold-efterskole kan være en tiltrængt luftforandring efter mange år i en traditionel dagsskole.

 

Udelivet støtter undervisningen

Apropos luftforandring er naturen jo lige uden for vores vinduer og kan indgå som en integreret del af din hverdag med efterskole-fodbold. Det er jo efterhånden velkendt, at frisk luft og motion giver en bedre indlæringsevne, og som fodbold-efterskole skal vi nok få det aktive udeliv og det stillesiddende indeliv til at gå op i en højere enhed, så intet bliver forsømt.

Vi hjælper dig med at balancere mellem de mange tilbud, så du får mest muligt ud af din tid på fodbold-efterskole, både som studerende, fodboldspiller og som ven.

 

Flyt hjemmefra og flyt dine grænser!

Det kan være en stor beslutning at flytte fra sit hjem og det trygge, vante ramme – også selvom det måske kun er for en begrænset periode. Fordelene ved livet på fodbold-efterskole er til gengæld tilsvarende store. Du vil opleve at stå på egne ben og vokse med ansvaret for din egen skolegang, personlige målsætninger og venskaber. Intet opstår af sig selv, så alle engagerer sig i og tager ansvar for at skabe det gode liv på skolen. På Halstedhus Fodbold-efterskole er der masser af muligheder for at skabe lige præcis den hverdag, der opfylder dine ønsker til et godt liv.

 

Når du dagligt omgiver dig med andre unge, som også brænder for efterskole-fodbold og andre sportsgrene, vil der opstå et helt særligt fællesskab. I står alle i samme situation, hvor I benhårdt må prioritere døgnets 24 timer for at få tid til det hele. Forståelsen for hinanden skaber tillid, og nærheden bliver hjulpet på vej af de fælles aktiviteter til hverdag og fest. Du vil komme til at bruge din fritid med både kammerater og lærere på videoaftener, fredagshygge, skiferie, lækker aftensmad og fester.


Er du nysgerrig for at vide mere om vores fodbold-efterskole? Så kontakt os og få en rundvisning. Eller læs mere om, hvordan du tilmelder dig, ved at klikke her!

Oplev fællesskabet på en fodbold-efterskole